Bloc

Bloc d'el Francesc González . La Musica que m'agrada , les Curses populars, Badalona, el Troc, els meus amics .......... i alguna cosa mes...

dissabte, 10 d’abril del 2010

PACTE DE NO COMPETÈNCIA - PRESENTACIÓ

Fa uns anys que em voltaba una idea en forma d'història on volía parlar de golf, del mon de la ceràmica i de l'experiencia professional en un grup lider i multinacional... i no hi ha hagut manera.
He sabut,però,que algú s'ha motivat publicant capitol a capitol la seva novel·la en un blog i sembla que li ha funcionat.
Perque no a mi? he pensat...per tant, m'hi poso!
"PACTE DE NO COMPETENCIA" tracta sobre la vida professional i una mica també la personal d'un grup de directius i amics en l'ambit d'una gran multinacional on passen histories reals que de ben segur seran molt interessants per aquells que no han viscut aquesta experiència.
Un partit de golf de 18 forats al Montanyà dona per anar recordant i explicant moltes experiències viscudes al llarg de mes de 10 anys en aquest ambient altament competitiu ,miserable de vegades, però fantàstic i apassionant sempre.
Records dels anys setanta, ambients com Zeleste i la musica d'aqui, una de les passions del protagonista, apareixen inevitablement per tot arreu en aquesta història que tracta d'espanyols, catalans, francesos i algun americà en uns anys de transició i força moguda que varen marcar ,sens dubte, la vida dels protagonistes que vint anys despres comparteixen quelcom mes que una feina.

Francesc Gonzalez i Navarro

Contenido completo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog